• „Didžiausias gyvenimo džiaugsmas – jausti, kad esi reikalingas ir artimas žmonėms.“
    -Antonas Čechovas-
  • „Visų didžiausias malonumas - padaryti tai, ko, kitų manymu, jūs negalite padaryti“
    -V. Bedžotas-
  • „Laimės paslaptis yra ne daryti tai kas patinka, o tai, ką darai – daryti su meile“
    -Lisa Burton-

Asortimentas

Savo klientams siūlome išsirinkti norimo skonio skrudintus riešutėlius. Šiuo metu gaminame šias rūšis:

Skrudinti migdolai su cinamonu

Skrudinti migdolai su sezamu

Skrudinti migdolai su imbieru

Skrudinti lazdyno riešutai su karamele

Ar žinote, kad migdolas - riešutų karalius? Kasdien vartodami migdolus sumažinsite cholesterolio kiekį kraujyje ir atitolinsite širdies ir kraujagyslių susirgimų galimybę.

Mūsų produkcija

Riešutėliai gamina ir parduoda šviežiai skrudintų riešutų gaminius: skrudintus migdolus su cinamonu, imbieru, sezamų sėklomis, aštriais prieskoniais bei anakaržių riešutus su aštriais prieskoniais.

Sezamų sėklos

Sezamai atkeliavo iš senovės. Įrodyta, kad sezamai seniausi žinomi augalai, auginti dėl sėklų ir aliejaus. Veltui? Tikrai ne! Lignanai esantys sezamų sėklose padeda geriau pasisavinti vitaminą E, daro jį veiksmingesnį, normalizuoja kraujospūdį, padeda sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje. Sezamų sėklų kepinimas aukštoje temperatūroje pagerina kalcio pasisavinimą, nes pasišalina oksilatai. Be kalcio sezamų sėklose gausu mineralų, skaidulų ir baltymų.

Imbieras

Imbierų šaknyse yra veikliųjų medžiagų, kurios neleidžia kauptis trambocitams, todėl labai sumažėja kraujagyslių kišimosi bei aterosklerozės pavojus. Imbieras slopina skausmą, pykinimą bei žarnyno spazmus. Imbierai – geriausias vaistas nuo pykinimo kelionės metu bei padidėjus jautrumui oro permainoms.

Skrudinti migdolai

Skrudinti migdolai – pasaulyje tradicinis sveikas ir skanus užkandis Šviežiai skrudinti migdolai - puiki dovana draugui, svečiui, kolegai ar sau. Tai sveikas ir malonus užkandis su arbata, kava, vynu, alumi.... ar tiesiog kramsnojami vieni. Labai naudinga organizmui. Be konservantų. Migdoluose gausu vitamino E – stipraus antioksidanto, padedančio apsaugoti arterijas nuo kalkėjimo. Juose taip pat yra magnio, baltymų ir skaidulų, fosforo bei geležies. Migdolų riešutai gerina galvos smegenų veiklą, stiprina atmintį ir regėjimą. Migdolų riešutų su cukrumi patariama valgyti sergantiems astma, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige. Sakoma, kad cinamonas sukelia džiaugsmą. Skrudintuose migdoluose esantis cinamonas gerina virškinimą, didina apetitą. Medicinoje jis naudojamas kaip stiprinanti, tonizuojanti ir antiseptinė priemonė. Mūsų produkcijos pardavėjai padės išsirinkti produkcijos kiekį, rūšį ir įpakavimą.